Světoznámý salát, který prověřil čas a pořád neztrácí nic na své chuti. Stačí jen římský salát, výrazná zálivka, krutony a parmazán.
K této variantě přidáváme 200 g kuřecích prsou ve slanině.
200 g pstruha s farmy Pstruhařství Mlýny s koriandrovým máslem, pečené brambory Grenaille s maniokem.
Varianta se 100 g tygřích krevet.
Milovníci krevet sem! Pochutnejte si na 200 g grilovaných krevet, 2 ks sýrového pečiva pao de queijo, majonéze a limetce.
Moqueca z Brasileira Slovanský dům - zahřeje i zasytí a to se dnes hodí. Jde o lahodnou kombinaci krevet a kokosového mléka, kterou doplňují tomaty, koriandr limeta. Dobrou chuť!
Máte chuť na rybu? Dejte si 200 g grilovaného lososa s batátovým pyré a naší sladkokyselou marakujovou omáčkou.
200 g kuřecích prsou zabalených ve slanině, pečená karotka a oříšková rýže.
220 g grilovaného kachního prsa pečeme s tymiánem a podáváme s pečenými brambory Grenaille a lanýžovou majonézou.
Picanha je jeden z nejlepších kousků masa! Ochutnejte ji ve své nejryzejší podobě – jako 200 g grilovaného steaku s černými fazolemi a oříškovou rýží.
Užijte si 200 g trhaného hovězího z loupané plece, které se úplně rozpadá, s batátovým pyré.
Fraldinha (hovězí bok) je typickým a oblíbeným masem na churrasco. My k 200 g kousku podáváme smažené gratinované brambory a karotku.
Ananasu to na grilu náramně sluší! Hodí se ke grilovanému masu nebo jen tak na chuť. Balení: 300 g
Pomalu pečená hovězí žebra 400g, omáčka s červeného vína a ananasu, gratinované brambory
Pochutnejte si na 500 g grilovaných kuřecích křídel s naší BBQ a teriaki omáčkou, placky z maniokové mouky a parmezánem, zakysaná smetana s limetkou.